lauantai 19. maaliskuuta 2016

Étretat, Honfleur, Deauville

Käytiin viime viikonloppuna EIC:n järjestämällä reissulla jonka aikana vierailtiin kolmessa eri paikassa; Étretatissa, Honfleurissa ja Deauvillessa. Reissun aikana käytiin myös koko porukan kanssa syömässä ravintolassa ja tämä ruokailu kuului matkan hintaan. Maksettiin 5 euroa koko höskästä ja sain kuulla että se ateria jo itsessään maksoi n. 22 euroa. Että ei paha, saatiin siis omavalintaiset pitsa- tai pasta-annokset ja jälkkäriksi tiramisua.

Étretat oli oikein nätti paikka, rantaa mentiin sinne pääasiassa katsomaan, mutta itse kyläkin oli tunnelmallinen.






Honfleur taas oli oikein ihana kylä joka varmaan vetää turisteja puoleensa. Vielä kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpötilat kohosi niin oli ihanaa. Haaveilen nyt siitä että keväällä ennen lähtöä menen vielä siellä käymään ja voin nauttia jostain ihanasta kesäisestä päivästä kauniissa maisemissa. (Päätin että toukokuussa täällä on jo kesäkelit, toivossa on hyvä elää...)





Viimeinen paikka eli Deauville oli hienoinen pettymys, johtuen pääosin siitä että sumu alkoi jo saavuttaa meitä. Sanoisin että se olisi myös huippu paikka kesäkeleillä kun haluaisin mennä uimaan ja rannalle nautiskelemaan kesäpäivästä. Tällaisella kelillä siellä ei nyt ollut paljon nähtävää, kun aikaakaan ei ollut hirveämmin.


Missä on meri?


Oikein mukava reissu oli kaiken kaikkiaan ja edelleenkin se ruoka. En voi uskoa että se oli niin halpaa. Melkein jopa paras osuus koko päivässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti