keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kauneuspäivä

Nyt yllätänkin teidät kaikki ja kirjoitan kaksi blogipäivitystä peräkkäisinä päivinä. Eli ihan vaan tästä päivästä ajattelin tarinoida.

Herättiin siis aamulla aikasin (kun eilen iltana tuli valvottua kun oli Julian viimeinen ilta Glasgowssa) ja suunnattiin heti keskustaan. Ostettiin sillon joskus syyskuussa tämmöiset alennusliput joilla saatiin "hemmottelupäivä", eli hiustenleikkuu ja laitto, meikit ja valokuvaus. Kaikesta tästä maksettiin 30 puntaa, eli aika todella halvalla saatiin. Valokuvien osto olikin sitten aika kallista, mutta saatiin onneksi ihan jonkin verran alennusta, täydellä hinnalla ei olisi ikinä raskinut niitä ostaa.

Aamulla siis aloitettiin meidän päivä, ensin Miian hiuksia alettiin laittaa ja ne sitten värjättiinkin (tykkään kovasti siitä uudesta väristä) ja sitten minä sain samankaltaisen käsittelyn ilman värjäystä. Sitten saatiin meikkiä naamaan ja sitä tulikin ihan mielettömästi. Kuvissa ei näytä että meillä olisi niin paljon meikkiä, mutta ikinä en normaalissa arjessa käyttäisi näin paljon. Sitten päästiinkin kuvattavaksi mikä oli hauska osuus kun ei tarvinnut itse mitään miettiä, kuvaaja vain sanoi mitä tehtäisiin ja sitten otti kuvia. Lopputulos on aika hieno, mutta todellakin niin epäluonnollinen että hieman oudoiltahan ne näyttää. Ei minun iho noin kaunis oikeasti ole. Mutta todella hauska päivä oli ja tästä onkin sitten hyvä huomenna lähteä kotia kohti. Vielä on tosin siivottavaa ja pakattavaa... Saas nähdä kuinka kauan kerkeän nukkua ensi yönä.


1 kommentti:

  1. voi miten ihania kuvia, olette todella kauniita! (niinkuin muutenkin)

    VastaaPoista