lauantai 9. marraskuuta 2013

Halloween & Bonfire Night

Heissan taas pitkästä aikaa!

Ensin ei tapahtunut mitään ihmeellistä ja sitten viimeisen noin viikon aikana on tapahtunu vaikka mitä. Sen takia pitkä hiljaisuuteni, nyt päätin sen sitten katkaista taas tälleen pitkästä aikaa! Nyt tähän heti alkuun laitankin kuvan minkä Miialta löysin, eli kuvan tästä tulvasta mistä kerroin viime päivityksestä. Voitte nähdä miten paljon sitä vettä sitten oikeasti oli.


Koulussa ei ole kummempia tapahtunut, paljon työtä, piti tuossa yksi essee palauttaa (30% lopullisesta arvosanasta määrittää tuo essee, vaati se vähän verta, hikeä ja kyyneliä kyllä), ranskaan kaiken maailman lauseita on pitänyt kääntää sun muuta sellaista. Mutta siinähän nuo ovat menneet viime hetken puristuksilla jos ei muuten.

Tässä näkyy hienosti se, kun kaikilla on melkein esseitä palautettavana, kirjasto on tupaten täynnä, melkein kaikki tietokoneet vietyjä ja noin 10 minuutin jonot tulostimelle... Onneksi on nyt jo vähän rauhoittunut tuo tilanne.

Viime viikolla alkoi sitten ilmakin kylmenemään, ja aamulla on nyt muutaman kerran ainakin ollut ihan huurteessa maa, monesti se on jo kerennyt sulamaan ennen kun minä ulos tarkenen, kiitän onneani myöhäisistä aamuista!


Viime viikolla saatiin myös vihdoin ja viimein netti meidän kämpille (JEI!) ja nyt saadaan sitten nauttia oikein kunnolla tästä. Onnellisia ollaan, ja on se vaan niin kivaa kun voi vihdoin tehdä kotona niitä monia asioita minkä takia piti koululle raahautua, kuten ihan vaan Moodlen käyttäminen jne.

Kuten kaikki varmaan tietävät, myös Halloween oli. Juhlin Halloweenia kolmena iltana putkeen, keskiviikkona jalkkistyttöjen kanssa kiertämällä eri pubeja läpi, torstaina oltiin Miian kanssa GUU:n (yliopiston unioni) 10 tunnin Hounted House-juhlissa ja perjantaina Danielin kaverin kotibileissä. Mukavaa oli, ja minä olin siis pukeutunut Braveheart tyyliin. FREEDOM!
Hirveästi ei kuvia (ainakaan hyviä) ole Halloweenista, mutta eipä noissa juhlissa tullut kamera kädessä oltuakaan.

Tämän viikon tiistaina oli sitten Bonfire-ilta, eli Guy Fawkes Night. Tämä juhla on siis pääasiassa siksi, kun tämä Guy Fawkes yritti räjäyttää parlamentin ilotuksilla, mutta sitten hänet saatiin pysäytettyä ja siksi juhla. (Ainakin näin muistelen, googlesta varmaan löytää tarkemman kuvauksen jos kiinnostaa.) Mentiin sitten Miian kanssa katsomaan ilotuksia keskustaan, missä oli tämä pääjuhlapaikka. Ilotulitukset oli ihan hienoja, ja porukkaa sinne oli kerääntynyt kyllä todella paljon. Paikalla oli myös huvipuistolaitteita ja raskittiin sitten kahdessa käydä. Oli kyllä kiva ilta, vaikka metro olikin tullessa ihan tupaten täynnä ja toinen linja ei ollut edes käytössä.

Keskustassa on alettu laittaa jo jouluvaloja, menin sitten samaan kuvaan tämmöisen jättimäisen poron kanssa!

Kotiin päin kävellessä eksyttiin pieneen karkkikauppaan, mistä löysin joitakin erikoisempia karkkeja, mutta sitten siellä oli myös ihan lakuja! Ostettiin kokeiltavaksi muutamia eri karkkeja, ja osa niistä on ihan tosi hyvänmakuisia! Pitää mennä kyllä käymään tuolla uudelleen, vaikka ihan joululahjaostoksilla...
Minun hienot mahdollisimman salaa otetut kuvat siellä kaupassa..


Nyt en kauheasti keksi muuta sanottavaa, elämä sujuu täällä aika rutiininomaisesti jo. Koulu vie paljon aikaa ja loppuaikakin tulee helposti käytetyksi. Ruokaa laitan aina sillon tällön, tämä viikko ollaan syöty lasagnea kun viime sunnuntaina tuli sitä pari vuoallista tehtyä, tänään sitten paistoin ihan kalaa ja keitin perunoita. Perusruokaa siis, mutta kyllä se vaan on hyvää! Miia osti tänäänkin pari pussia klementiinejä, muistuttaavat joulusta. Muutenkin alkaa joulutunnelma pikkuhiljaa hiipiä, kun kylmenee ja pimenee ja valoja ripustellaan ja kaupat täyttyy joulukrääsästä.

Nyt menen kuitenkin katsomaan Miian kanssa Hobittia, eli heippa vaan!

1 kommentti:

  1. Etkö sä kattonu V niin kuin verikostoa sillon kun me puhuttiin niistä v-leivistä? :D Sehän sivuaa tota parlamenttitalon räjäytys -hässäkkää.

    VastaaPoista