sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Perjantai 13. päivä

Okei, on tässä muistakin päivistä, mutta tuo päivä on paras päivä vähään aikaan. Päästiin nimittäin muuttamaan vihdoin ja viimein!! Vietettiin melkein koko päivä välitysfirman lähettyvillä ja odotettiin papereita allekirjoitettavaksi ja yritettiin lukea 16 sivunen opus, josta ei varmaan olisi ymmärtänyt puoliakaan vaikka se olisi ollut suomeksi. Mutta odotus (ja Edinburgin retken missaaminen) kannatti ja loppujen lopuksi saatiin avaimet käteen! Oli hieno tunne kun mentiin hostellille ja vihdoin ja viimein saatiin vietyä kaikki tavarat meidän uuteen kotiin. Se meidän kämppä on mahtava. Olen ihan rakastunut siihen, se alue on ihanan näköistä, siellä on aika paljon tilaa ja se on vaan niin hieno. Se on enemmänkin asunto mitä kämppä, mikä passaa minulle vallan mainiosti. Ainoa huono puoli että sieltä on jonkin verran matkaa yliopistolle ja vielä enemmän keskustaan, mutta kyllä tuon matkan suhteellisen nopeaan kävelee. Ja aina voi pysähtyä matkan varrella 24/7 auki olevassa superisossa Tescossa. Siellä Tescossa tulikin eilen käytyä jo ainakin kolme kertaa, kun ei yhdellä kerralla saatu kannettua kaikkea tarvittavaa niin pitää sitten useammassa otteessa käydä. No onneksi sinne on max 10 minuutin kävelymatka kotoa, niin se ei ole paha.
 Kuva Miian huoneesta, jonka otin oikein sotkuisella hetkellä..

 Ja minun oikein siisti sänky... Toisin kuin loppu huone, joka on sotkuinen.

Nyt ei ole mitenkään kauhea inspiraatio kirjoittaa, mutta eipä täällä muutenkaan ole älyttömästi mitään tapahtunut. Ollaan hengattu eri ihmisten kanssa, mutta eniten ehkä tuon Danielin, joka jo ensimmäisessä kuvassa oli. Nyt kun ollaan muutettu niin ollaan vaan siivottu ja sellaista muuta pientä. Sää on hyvin epämääräistä aina välillä, tänäänkin tuulee ihan mielettömästi, vettä sataa sekä aurinko paistaa. Hyvä keli ulkoilla siis. Rahaa on palanut aivan mielettömästi, mutta kohtahan nuo tuetkin ehkä tulee.... Tässä vähän Glasgow sightseeingiä (täällä on niin ihanan näköistä kaikkialla) sekä yliopistolta muutama kuva. Ollaan Tylypahkassa koulussa että mikäs siinä.

Nämä puistokuvat on Botanic Gardenista, jossa pitää kyllä mennä käymään vielä uudestaan. Siellä on siis vaikka mitä erikoisia kasveja noissa kasvihuoneissa mutta myös ulkona pitkän matkan on kaikkia erilaisia puulajikkeita sun muuta. Todella nättiä ja kivaa aluetta.


 Hieman ylivalottunut kuva Miiasta puutarhassa.
Daniel ja Asa joiden kanssa vietettiin tuo yksi päivä aika kokonaan. Oli ihan hauskaa ja näitten kanssa oli hyvä puhua, kun Asa on jenkeistä ja Daniel on puoliksi englantilainen niin molemmilla on täydellinen ja vieläpä ymmärrettävä englanti (toisin kuin skottiaksentti josta ei meinaa saada välillä mitään selvää...)

Yliopisto-Miia. (Miia niin tykkää kun minä laitan siitä tämmösiä kuvia...)

Tämä oli ehkä maailman ihanin kirjakauppa ikinä, tuolta ei todellakaan ole helppo löytää mitään tiettyä, mutta halvalla voi saada monta erilaista löytöä, ensimmäisen huoneen kirjat olivat nimittäin kaikki punnan kappale...Tämä oli tosi pelottavan näköinen kun yksi ilta tästä ohi käveltiin...

Mutta nyt menen jatkamaan, ehkä seuraavan kerran kuulette minusta Fresher's weekin jälkeen..

Cheers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti