sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Disneyland Paris

Viikko sitten lauantaina tehtiin reissu Disneylandiin! EIC:n järjestämä reissu (ja viimeinen, jolle osallistuin) joten kaikki oli siinä kätevästi. Aamulla lähdettiin jo viideltä ajelemaan kohti Pariisia, ja Disenylandiin saavuttiin yhdeksän maissa. Kymmeneltä aukesivat sitten itse laitteet. Päivä saatiin itse harhailla missä haluttiin ja pääsy oli meillä molempiin maihin mitä tuolta löytyy. Kierreltiin päivän mittaan sitten aika pitkälti kaikki paikat ympäri ja mielenkiintoisimmat laitteet kerettiin kaikki käydä läpi, ne vaan jäi välistä, mitkä olivat sillä hetkellä korjauksessa.






Kummitustalo jossa ei kuitenkaan tarvinnut pelätä.


Hurjaa miten kaikki alueet rakennetaan sen teeman mukaan.






Yksi "laite" oli sellainen, että veneillä kierrettiin lenkki jonka varrelle oli rakennettu pienoismalleja eri satujen rakennuksista. Tässä alhaalla Lumikin ja seitsemän kääpiön talo ja ylhäällä Tähkäpään.



Tässä yksi minun suosikeista (tuo hiekkapää Aladdinista oli myös niin hieno!!) eli Kaunottaren ja Hirviön maisemat.



Nähtiin myös vähän paraatin loppua.




Ja tämän verran oli matkaa edelliseen Disneymaailma-kokemukseeni.


Hämmennyin hieman kun paikat oli ihan samanlaisia kuin Floridassa, hieman eri järjestyksessä ja muuta. Mutta kivaa oli edelleen, sanon vaan että hieman kallista lystiähän tuo on. Silti tykkäsin. Sekin oli ihan hyvä, että ei ollu älyttömästi ihmisiä että ei tarvinnut useampaa tuntia mihinkään laitteeseen odottaa. Pisin jono oli tunnin, ja sekin jouduttiin vain kerran odottamaan. Että sinällään oikein hyvä päivä. Ja kun mielen asettaa siihen mitä se lapsena oli, niin huippua oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti