sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kevät 2015

Kiireitä näköjään taas ollut kun ei ole kerennyt ajatustakaan uhraamaan tämän suuntaan. Oikeasti olen jopa ollut suhteellisen kiireinen, koulu ja kaikki siihen liittyvä ylimääräinen on vienyt kyllä kaiken ajan. Hyvä että välillä kerkeää hengähtää. Minun pitkäaikainen suhde Netflixiinkin on jäähtynyt tässä kevään aikana kun en ole kerennyt antaa sille tarpeeksi aikaa. Jospa kesä sitten korjaa tämän etäisyyden meidän suhteessa.

Viimeksi oli tosiaan helmikuu ja syksy takana, kevät edessä. Nyt on kevät takana ja kesä edessä, mutta paljon kiinnostavaa sekä ei niin kiinnostavaa on kerennyt tässä kevään aikana tapahtua.

Yksi iso juttu oli Talvipäivät. Opeopiskelijat ympäri Suomen kokoontui Turkuun juhlimaan viikonlopun verran ja sinne suunnattiin mekin. Erittäin mukavaa oli ja viikonloppuun mahtuikin juhlintaa, koulumajoitusta ja törmäsimpä vielä ihanaan Satuun ja petoon nimeltä Tuittu.






Sitten olikin jo aika tulla käymään kotona ja juhlistamaan kaverin häitä. Reeta meni naimisiin ja olikin ensimmäinen ystävistä jota päästiin näissä tunnelmissa juhlistamaan. Oli kyllä aivan ihanat häät ja tunnelmakin oli aika sadunomainen.

Kotona sain vielä nauttia kuitenkin kisumisujen seurasta.





Muuten kevään aikana on ollut aika kiireistä koulun suhteen, hallitushommia, ryhmätöitä, demoja ja kaikkea muuta. Tylsää hetkeä ei ole kyllä tullut. Pääsin myös pitkästä aikaan luovuttamaan verta pitkästä aikaa!


Kevät vain sitten riensi eteenpäin (välillä käytiin Briteissäkin, siitä myöhemmin lisää) ja sitten alkoi tulla viimeiset koulupäivät. Kirjoiteltiin toisillemme vielä viimeiset positiiviset asiat ennen kun suunnattiin vappuun ja kesälomille.


Vappuna osallistuttiin Team Julleankat kokoonpanolla Amazing Raceen ja suoriuduttiin oikein mallikelpoisesti kun kerettiin kiertää jopa kaikki rastit! Oli kyllä erittäin kivaa ja kelikin suosi.


Ja seuraavana päivänä meillä oli piknik Harjulla, kuten aika monella muullakin opiskelijalla. Ja viimeinen kerta porukalla ennen kesälomaa! Kyllä tulee ikävä julleja, mutta eiköhän se kesäkin aika nopeasti hurahda ohi ja kohta ollaankin taas aloittamassa uutta vuotta.


Nyt olenkin sitten taas kotona ja nautin auringosta ja pienistä kissanpojista sekä äitin hyvistä ruuista. Ei paremmasta väliä vaikka huomenna suuntana onkin sitten Intia. Jännittää hiukan tämä reissu, mutta siitä sitten lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti