torstai 12. helmikuuta 2015

Syksy 2014

Yksi lempiaktiviteettejani koulutyön sijaan on matkojen suunnittelu. Päätin nyt yrittää sitten suunnata tämän inspiraation kirjoittamiseen. Paljon on syksyn aikana tapahtunut ja kiirettä riittänyt, mutta ei se ole se pelkkä syy että tänne kirjoittaminen on jäänyt. Jotenkin siitä ei vaan ole tullut vielä osa tätä uutta elämää ja suoraan sanottuna kuviakaan ei ole tullut otettua paljon yhtään. Täytyy tapahtua siis muutos tällä saralla.

Päätin että en nyt ala yksityiskohtaisesti kertomaan kaikesta mahdollisesta mitä syksyn aikana on tapahtunut vaan kokoan kuvien ympärille joitakin tapahtumia!

1. Muutto

Vaikka oonkin asunut jo pari vuotta muualla kuin kotona, oli tämä silti iso juttu. Koska aikaisemmin ne muutot on ollu tilapäisiä, suhteellisen varmasti viimekin vuonna tiesin että Suomeen palaisin takaisin. Niinpä nyt tämä muutto oli jotenkin osoitus siitä, että oikeasti olen jo niin vanha että muutan asumaan yksin, ja tästä asunnosta on muutenkin tullut enemmän oma, onhan se täynnä minun tavaroitani.Ekalla kouluviikolla oli Semmareiden konsertti! Tuli myös tutustuttua vähän lähiympäristöön ja uusien tuttavuuksien kanssa kakkuja syömässä.


2. Opiskelu

Aika iso osa menneestä syksystä on tullu vietettyä koulussa ja sitten tehtävien tekemisissä ja muutenkin kaikki elämä pyöriny sen ympärillä. Erittäin kivaa on kuitenkin ollut ja opiskelutkin tosi mielenkiintoisia! Ainakin tällä hetkellä vielä on jopa paljon mielenkiintoa tehdä ja opiskella näitä asioita. Ja tosiaan Juliet-linjalla opiskelen täällä OKL:ssä, eli osa meidän opinnoista tehdään enkuks ja meillä on myös erityisiä kursseja vaan meitä varten ja siten me pätevöidytään opettaa enkkua ala-asteella kuin myös opettamaan CLIL-luokkaa (sellanen luokka missä opiskellaan perus aineita enkuks).
Opinnot on tosiaan ollu suhteellisen käytännönläheisiä ja paljon ollaan myös keskusteltu kaikesta. Juliet-opinnot on olleet myös tosi erilaisia mutta nyt kevään tunnit on aika erilaisia mitä syksyllä tehtiin. Sillon mm. tehtiin nuo omat pelit satukirjojen pohjalta, nyt opiskellaan akateemista englantia...

Epämääräistä muuta väliin, syksyllä näin myös Maria ja Lottaa ennen kun nämä kaksi suuntasivat polkunsa toinen Skotlantiin ja toinen Japaniin. Saatiin nauttia silloin hyvistä kakuista auringonpaisteessa.


Kävin myös syksyllä Evan ja Manun keikalla, oli tosi hyvä!!!


3. Kotona vierailu

Vaikka Jyväskylässä hyvin viihdynkin, on aina myös erittäin kiva käydä kotona. Vaikka takaisinkin tänne omaan rauhaan on mukava tulla. Kuitenkin kotona on aina se ihan oma maailmansa.

4. Kööpenhamina

Käytiin ihanan Satun kaa pyörähtämässä pikareissulla Kööpenhaminassa, oli kyllä erittäin mukava viikonloppureissu! Kelikin oli silloin vielä mukavan lämpöisää ja maisemat nättejä!
5. Opiskelijaelämä

Syksyyn on mahtunut jos jonkinlaisia kissanristiäisiä, mm. fuksiaiset, Kauppakadun appro, vuosijuhlat, itsenäisyyspäivän kulkue sekä OKL rocks (joka oli kyllä vasta nyt tammikuussa). Hauskaa on tosiaan ollut ja nämä muut ihmiset täällä on kaikki erittäin mukavia! Ikinä ei ole oikein tylsää tullut. Fuksiaisissa tosiaan oli sota-teema, mikä saattaa selventää ekaa kuvaa.Pari syksykuvaa väliin.6. Joulu
Tuli neulottua jonkin verran, tein nuo kettukarkkisukat Annille joululahjaksi, vasemmanpuoleiset Batman-sukat on sitten Annin käsialaa Lotalle joululahjaksi.Aloitin myös neulomaan loman aikana jo uusia neuleita..


Uusivuosi juhlittiin Marin kanssa Kuopiossa, syötiin herkkuruokaa Ehdassa, katsottiin raketteja satamassa ja aamulla nautittiin Sokos-hotellin aamupalasta. Oli kyllä yllättävänkin mukava ilta!

Uv:n jälkeen hiukset lyheni, juhlittiin Reetan polttareita, saatiin haalarit ja tehtiin Lotan kanssa sushia kun käväisin kotona. Kovin ihmeellistä ei ole vielä tälle vuodelle sattunut, koulussa on tullut vietettyä erittäin paljon aikaa, ja sen mitä en vietä koulussa, teen kaikenmaailman tehtäviä tai olen töissä tai joissakin ainejärjestön aktiviteeteissa. Tosiaan hallituksessa olen myös tämän kauden ja siinä tulee sitten omaa hommaansa lisää yhtälöön. Tekeminen ei ainakaan koskaan lopu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti