perjantai 9. toukokuuta 2014

(melkein) normielämää

Tässä reissujen välissä tulee aina sitten hetkinen vietettyä kotona jolloin ihan päivästä riippuen jaksan siivota tai kokata tai sitten nukun puoli päivää reissuväsymystä pois. Walesista kun pääsin kotiin niin sitten olikin jo pääsiäinen, mutta pari päivää kerkesin ensin laiskotella ja käytiin myös piknikillä Botanic Gardensissa.






Miia näyttää hienolta näissä kuvissa, noin 20 kiloa painavammalta mitä oikeasti on.... :D


Tämä kuva on tuolta pääsiäisviikonlopulta kun lehdet alkoi tulla vihdoin puihin, nyt täällä on jo aikasten vihreää.

Sitten pääsiäissunnuntaina vietinkin jo kokonaisen päivän keittiössä tekemässä meille pääsiäisateriaa. Syötiin savulohisalaatti, pinaattipiirakkaa ja valkosipuliperunoita sekä jälkiruuaksi mangojuustokakkua. Oli kyllä hyvää vaikka näin itse sanonkin. Aamu alotettiin kuitenkin ihan vaan suklaamunilla, minä piilotin Miialle ja Danielille suklaamunia ympäri asuntoa ja sain sitten vatillisen suklaata itsekin. Ihan hullun paljon.





Sitten seuraavan viikon puolella minulla oli suulliset kokeet ranskassa ja espanjassa, ranska meni ihan penkin alle mutta espanja ihan hyvin. Loppuviikosta tulikin jo sitten Lotta meille minivierailulle. Paljoa ei keretty tehdä mutta jotain kuitenkin, tehtiin sushia, katsottiin pari leffaa, käyiin shoppailemassa, leffateatterissa, teehuoneella, kierreltiin vähän ympäriinsä... Eli oikeastaan aika paljon pariin päivään.



Sitten olikin minulla ja Miialla kokeita, ne tärkeimmät joihin piti eniten valmistautua. Siinähän ne meni, hirveästi kun en täällä arvosanoista välitä, niin kauan kuin läpi menee olen onnellinen! Vappua myös juhlistettiin suomiporukalla, kuitenkin vasta perjantaina. Pidettiin heitto- ja kantokisat (mölkky, kännykän- ja saappaanheitto, vaimonkanto) puistossa, lakitettiin patsas ja lähdettiin sitten pubikierrokselle. Mukava oli viettää iltaa suomalaisten (ja ruotsalaisten ja muutaman muunmaalaisen) kesken ja tutustua uusiin ihmisiin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti