perjantai 24. syyskuuta 2010

Lähtö lähenee

Ihanaa, sain tietää isäntäperheen ja lähtö onkin lähempänä kuin olisi aluks uskonu. elo-syyskuun vaihteessa lähden, parin päivän varotusajalla. On siis aika pakata ja sanoa kaikille heipat. Surullista ja vaikeeta, mutta itepähän oon tämän päätöksen tehny. Ja ainakin tällä hetkellä oon varma etten joudu tätä päätöstä katumaan.
Eilen siis saapu tieto perheestä ja muusta ja yllätyksenä se tuli. Vihdoin alkaa tajuamaan että oikeesti oon lähössä. Perheeni on Funk's family ja perheeseen kuuluu host mom Janette, host dad Joseph, host sister Jenna (8v) ja host brother Jacob (7v). Perheeseen kuuluu myös koira, kaksi kissaa ja kala. Perheeseen tulee asumaan myös toinen vaihto-oppilas, minua vuotta vanhempi tyttö Montenegrosta. Jaamme saman huoneen joten toivottavasti tulemme hyvin toimeen :)
Funkin perhe asuu Michiganissa Trufantin kylässä, jossa on 800 asukasta ja menemme lukioon Lakeviewiin jossa on sitten 600 oppilasta. Kouluun on matkaa 24 kilometriä että sitä tulee tuskin taitettua jalkaisin.
Odotan innolla paikan päälle pääsyä joten nyt vain pitäisi alottaa pakkaamaan. Siinä sitä onkin urakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti