tiistai 18. joulukuuta 2012

Viimeinen rutistus

Enää kaksi päivää koulua jäljellä ennen kuin alkaa joululoma, mutta nämä viimeiset päivät pitää käyttää tehokkaasti! Tänään tein varttia vaille seitsemään koululla KO1 (kuvataiteen opinnäytetyö) portfoliota, mutta sainpas sen kurssin vihdoin valmiiksi! Tämän illan ja huomisen aamupäivän aikana pitää saada puolestaan kuvataiteen lukiodiplomin portfolio valmiiksi (se merkkaa 50% arvosanasta...). Huomenna on myös konsertti jossa esiinnyn, sekä torstaiksi pitäisi saada ranskan yo-vihko tehtyä sekä luettua ranskan kokeeseen. Kaikessa tässä välissä pitäisi myös harjoitella joulujuhlaa varten. Harjoittelu ja muu on täysin vaiheessa ja minua hiukkasen epäilyttää mitä koko juhlasta tulee, jota siis juhlitaan torstaina yöllä. Kaikki tämä työmäärä kuulostaa hauskalta, eikö? En todellakaan malta odottaa että on perjantaiaamuyö ja kaikki tämä on vihdoin takana.... Mutta tässä on kuvallista osiota minun portfoliostani.


 Vedoksia töistä:Ja tässä valmis työ! Osa siis metalligrafiikkaa ja osa valokuvia, jokainen on omana kehystettynä versiona mutta yhdistin tähän kuvaan nämä työt siten kuten niiden tulisi olla esillä.

Nyt en voi tehdä muuta kuin huokaista hetken aikaa helpotuksesta että sain tämän vihdoinkin valmiiksi, ja sitten alkaa pakertaa seuraavan tehtävän kimpussa. Procrastination is my friend...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti