sunnuntai 18. marraskuuta 2012

YO-tulokset on täällä!!

Ne tuli!! Perjantaina aamulla vähän vaille yhdeksän rynnättiin kavereiden kanssa Wilmaan kattomaan mitä sieltä sitten tuli ja sain olla onnellinen. Sain sekä psykologiasta että englannista L:n!! Molemmat lähti siinä ja siinä rajoilla, ja takasinkin tuli nipin napin ällän puolella, mutta kummiskin siellä! Olen niin onnellinen. En voi melkein uskoo tätä edes todeks, mutta pakko kai se on, voin ainakin olla nyt tyytyväinen itseeni.


Käytiin kamujen kaa torstain ja perjantain välisenä yönä kattoo uusin Twilight siinä yönäytöksessä, oli hupaisaa 8)) Naurettiin Miian kanssa aika räkäsesti joillein kohille, myös sellasille joille ei ollu tarkotus nauraa. Meillä oli myös takana huippu kommenttiraita, kuului esim sellaisia lausahduksia kun "Voi v*ttu mitä paskaa" ja "Sairasta jos se nyt panee tuota pentua". Ja kaikkein paras oli tämä: Bella sanoo jotain yhdentekevää Edwartille. Takana olevat henkilöt: "Mitä se sano?" "Ei v*ttu mitään... Se sano että sille että sillä on ryppynen naama!" Naurettiin siis aika kippurassa ja oli tosiaankin huippu ilta!

Perjantai-ilta sitten vietettiin tytskyjen kanssa sangrian parissa ja hauskaa oli edelleenkin! Kuvamateriaalia illasta ei taida kauheasti olla, mikä onkin ehkä ihan vaan hyvä juttu.... Nyt olis pitäny sitten viikonlopun aikana pakertaa kaiken maailman koulujuttuja, mutta ei oo oikeen kiinnostanu.. Ehkä se tästä.

Nyt pitäis vielä muistaa joka päivä syödä minun rautakuuriani, hemoglobiinit oli tippunu 116 (ennen oli 142..) ja nyt pitää sitten syödä rautalääkkeitä. Jospa tämä tästä. Nyt ainakin tiedän mistä on johtunut se että viime aikoina on hieman heikottanu ja huipannu.

2 kommenttia:

  1. herranjumala!! 2 älllää jo! ONNNEEE ELTSU! ((:

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! tää on niin uskomatonta, ehkä ytl on tehny jonkun virheen ja ne on sekottanu mun kokeet joidenkin yltiönerojen kanssa :D

    VastaaPoista