torstai 21. heinäkuuta 2011

sunny day

Tänään on ollu kyllä ihanan lämmin kesäpäivä ja aurinko paisto nätisti :) Mulla päivä tosin hyvin pitkälti meni yläkerran kattojen maalauksessa mutta ihan kiva päivä silti, sillä talo edisty kuitenkin hieman. Viestittelin myös tänään Tinan kanssa Facebookissa mikä oli tosi mukavaa. Tina siis on vaihtari sveitsistä joka tulee asumaan meille ensi vuoden ajaksi. Saas vain nähä missä me sitten asutaan sillon kun se tulee.. Toivottavasti sentään jossain talossa. Tosi harmi kun tämä meidän talo ei meinaa onnistua.Mutta tänään saatiin opetusluvat, että vihdoinkin pääsen ajelemaan teille autolla iskän kanssa! Tästä tulee kyllä mielenkiintoista :D minä ja auto ei nimittäin oo ehkä mikään paras yhdistelmä, mutta saas nähä mitä tästä tulee... Innolla odotan!

Veli oppi tänään ajamaan pyörällä ilman apupyöriä, pakkohan siitä on olla ylpeä!! :)


Kokeilin tänään myös ekaa kertaa piilareita jotka kyllä tuntu jännältä päässä. Oli ihanaa olla ilman silmälaseja, mutta koska noissa piilareissa ei oo vielä hajataittoo, en telkkaria oikein voinu kattoo. Mutta ens tiistaina kun menen käymään optikolla saan sitten ne ihan oikeet piilarit hajataiton kanssa! Ihanaa.


Olen tässä lukenut kirjaa Ole luonani aina, se on kyllä tosi jännä, mielenkiinnolla odotan mitä siinä tulee tapahtumaan! Aloitin tätä kirjaa lukemaan ihan vaan sen takia, että haluan nähdä sen elokuvan mutta päätin sitten lukea kirjan ensin. Kohta sitä pääsee sitten koulukirjoja jo lukemaan... No on tässä sentään vielä kaks viikkoo töitä ja reilu viikko lomaa jäljellä.


Mutta mukava aurinkoinen kesäpäivä on ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti